Brageteatret, Union Scene 4. etg.
Grønland 60
3045 Drammen

Brageteatret holder til på Union Scene i Drammen.
Her disponerer vi to scener;
Bragesalen og Idunnsalen.

T: 32 23 39 40
F: 32 23 39 49
E: post@brageteatret.no

Billettinformasjon 

Billetter til Brageteatrets forestillinger kjøpes på nett via vårt billettsystem. Du får billetten tilsendt på mail som du kan skrive ut selv. Har du ikke mulighet til å skrive ut billetten, ta med betalingskortet du brukte når du kjøpte billettene til billettluken og de vil skrive ut billettene for deg.

Brageteatrets billettsystem finnes også som en app for Iphone og Android, søk på e-billett i appstore eller google play.

Reserverte billetter må hentes ut senest 5 dager etter de reserveres på Brageteatrets kontorer. Er det mindre enn 5 dager til forestillingen du skal på må billettene hentes dagen etter reservasjonen.

På selve forestillingsdagen åpner billettluken 1 time før forestillingsstart.

Studenter får studentpris mot å vise frem gyldig studentbevis.

Honnør: Personer over 67 år eller personer med trygdekort får billett til honnørpris ved å vise gyldig legitimasjon.

Ledsagerordningen gjelder.

Medlemmer av Nedre Buskerud Boligbyggelag får inntil 20% avslag på billetten til forestillinger for voksne. Medlemskortet må vises sammen med billetten.

Scenekort: De med gyldig scenekort har rett til 2 billetter til Scenekortpris. Scenekortet må vises sammen med billetten. Ønsker du å kjøpe scenekortbillett sende en epost til post@brageteatret.no med hvilken forestilling du vil ha billett til og vi sender deg en kjøpslink.

Det er mulig å kjøpe hele forestillinger, ta kontakt på 32 23 39 40 for mer informasjon.

Kjøpte billetter blir kun refundert ved avlysning eller endringer i spilleplan. 

Brage AktIv

– et tilbud for deg mellom 15 og 25 år som liker å gå på teater.

Med Brage AktIv kortet får du 1 billett til kr 100,- eks. avgift. til alle Brageteatrets forestillinger i Buskerud. Selve kortet er gratis.

Kortet er personlig og gjelder for 1 billett per forestilling. Bragekortet må fremvises sammen med gyldig legitimasjon ved kjøp av billetter.

Er du meldem og ønsker å kjøpe billett til en forestilling: Send en epost til post@brageteatret.no med hvilken forestilling du vil ha billett til og vi sender deg en kjøpslink.

Ved å melde deg på Brage AktIv godtar du at vi sender deg nyhetsbrev 4 ganger i løpet av året. Du vil også motta informasjon om spesialtilbud til deg som innehaver av Brage AktIv kortet.

Fyll ut skjemaet og vi sender deg ditt personlige Brage AktIv kort i posten så snart du har registrert deg.

Bli Brage AktIv-medlem!

* påkrevet felt

/ / ( dd / mm / yyyy )

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.