Billetter til Brageteatrets forestillinger kjøpes på nett via vårt billettsystem. Du får billetten tilsendt på mail som du kan skrive ut selv. Har du ikke mulighet til å skrive ut billetten, ta med betalingskortet du brukte når du kjøpte billettene til billettluken og de vil skrive ut billettene for deg.

Brageteatrets billettsystem finnes også som en app for Iphone og Android, søk på e-billett i appstore eller google play.

Reserverte billetter må hentes ut senest 5 dager etter de reserveres på Brageteatrets kontorer. Er det mindre enn 5 dager til forestillingen du skal på må billettene hentes dagen etter reservasjonen.

På selve forestillingsdagen åpner billettluken 1 time før forestillingsstart.

Studenter får studentpris mot å vise frem gyldig studentbevis.

Honnør: Personer over 67 år eller personer med trygdekort får billett til honnørpris ved å vise gyldig legitimasjon.

Ledsagerordningen gjelder.

Medlemmer av Nedre Buskerud Boligbyggelag får inntil 20% avslag på billetten til forestillinger for voksne. Medlemskortet må vises sammen med billetten.

Scenekort: De med gyldig scenekort har rett til 2 billetter til Scenekortpris. Scenekortet må vises sammen med billetten. For å bestille billetter til Scenekortpris send en e-post til post@brageteatret.no med hvilken dato du ønsker å se forestillingen og du vil få tilsendt egen kjøpslink.

Det er mulig å kjøpe hele forestillinger, ta kontakt på 32 23 39 40 for mer informasjon.

Kjøpte billetter blir kun refundert ved avlysning eller endringer i spilleplan.

Ovenforstående gjelder for billetter som selges via Brageteatret, der hvor eksterne aktører er ansvarlig for billettsalg gjelder egne vilkår.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.