Billetter til Brageteatrets forestillinger kjøpes på nett via vårt billettsystem. Du får billetten tilsendt på mail som du kan skrive ut selv. Har du ikke mulighet til å skrive ut billetten, ta med betalingskortet du brukte når du kjøpte billettene til billettluken og de vil skrive ut billettene for deg.

Brageteatrets billettsystem finnes også som en app for Iphone og Android, søk på e-billett i appstore eller google play.

Som en hovedregel reserverer vi ikke billetter.

På selve forestillingsdagen åpner billettluken 1 time før forestillingsstart.

Ledsagerordningen gjelder ta kontakt med oss på 32 23 39 40.

Medlemmer av Nedre Buskerud Boligbyggelag og Kongsberg boligbyggelag får inntil 20 % rabatt på ordinær pris på et utvalg av Brageteatrets forestillinger. (forutsatt at ordinærpris er over 200,- kr) Medlemskortet må vises sammen med billetten.

Scenekort: De med gyldig scenekort har rett til 2 billetter til Scenekortpris. Scenekortet må vises sammen med billetten. Ønsker du å kjøpe scenekortbillett sende en epost til post@brageteatret.no med hvilken forestilling du vil ha billett til og vi sender deg en kjøpslink. (Scenekort er tilgjengelig på utvalgte forestillinger)

Det er mulig å kjøpe hele forestillinger, ta kontakt på 32 23 39 40 for mer informasjon.

Kjøpte billetter blir kun refundert ved avlysning eller endringer i spilleplan. 

Brageteatret samarbeider med Bizzy 

– eventappen for ungdom mellom 13 – 21 år, med kulturtilbud i Viken.
Forestillinger som passer godt for ungdom vil bli lagt inn i appen. Appen er gratis og den gir deg ekstra god pris på Brageteatrets forestillinger.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.