Billettinformasjon

Billetter til forestillinger som spiller i Brageteatrets egne saler, kjøpes på Ebillett eller i Ebillettappen. Billettene får du på epost, men du finner dem også i Ebillett-appen. 

Billettene må fremvises i billettluka på forestillingsdagen. Billettluka åpner en time før forestillingsstart. 

Som en hovedregel reserverer vi ikke billetter. Kjøpte billetter blir kun refundert ved avlysning eller endringer i spilleplan. 

Billettkategorier

Vi benytter flere billettkategorier;

  • Barn (gjelder fra 2-16 år) 
  • Ungdom (gjelder fra 16-26 år på utvalgte forestillinger) 
  • Voksen (gjelder fra 16/26 år, variert fra forestillingens målgruppe) 

Barn under 2 år kan sitte på fanget til en voksen dersom de ikke tar opp et sete bortsett fra på babyteater der vi har egen billettkategori. Vi oppfordrer publikum til å følge vår aldersanbefaling der dette er spesifisert. 

Gruppebilletter

Større grupper på mer enn 10 personer kan på utvalgte forestillinger kjøpe billetter til rabattert pris. Det er også mulig å kjøpe hele forestillinger. Ta kontakt med marked@brageteatret.no for forespørsel om gruppebilletter.

Ledsagerbillett

På våre forestillinger i Drammen gjelder ledsagerordningen i henhold til Drammen Kommunes bestemmelser. Ta kontakt med marked@brageteatret.no for å bestille ledsagerbillett.

Scenekort

Innehaver av gyldig Scenekort har rett til to rabatterte billetter til de fleste forestillingene. Scenekortet må fremvises med billetten. Ta kontakt med marked@brageteatret.no for å kjøpe Scenekort-billetter.

Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere får rabatt på utvalgte forestillinger. Medlemsbevis/ansattkort må fremvises sammen med billetten.

Brageteatret samarbeider med Nedre Buskerud Boligbyggelag, Kongsberg Boligbyggelag, Vestre Viken Velferdsforening og Ahus.

Ønsker du å samarbeide med oss? Som regionteater ønsker vi å knytte oss til nærings- og forretningsliv i Viken fylke. Ta kontakt med marked@brageteatret.no for mer informasjon.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.