Forestillingsbilde Kokken Tor

Lørdagsteater for de minste i Drammen.

Hver lørdag kl 12:00 er det duket for varierte kulturopplevelser på Union Scene. Bragelørdagsteater er et fast innslag i programmet til Union Scene for Barn, hvor vi en gang i måneden inviterer til forestillinger laget spesielt for de yngre barna.

Først ut denne sesongen er forestillingen om albatrossen Alba, som vil redde familien sin fra plasten i havet.

Forestillingsfoto Alba trosser alt

«Alba trosser alt» passer for barn fra 3 år og oppover og er en forestilling om å oppdage den store vide verden, og om å finne nye venner og en stormfugls mot.
Lørdag 31. august 


Lørdag 28. september er det duket for Baby-teater. Forestillinger tilpasset barn i alderen 0-3 år er svært populære og vi gleder oss til «Stemmestammen» kommer på besøk. Dette er en nylaget og helt “rykende fersk” forestilling med fire mannlige utøvere. Gjennom dans, stemme og sang tilbys et lekende univers i nære møter med barna, og de voksne som følger dem.

Foto Stemmestammen

Periskop.no kalte forestillingen ”SJELDENT VELLYKKET LYDTEATER FOR SMÅBARN”


Lørdag 26. oktober gleder vi oss til gjensyn med Finagel Felespiller.
Forestillingen får publikum til å hyle av latter, skjelve i spenning og heie på helten! Dette er en ekte teaterforestilling med feler og fisker og konger og slott og til slutt, med litt flaks, så ender det godt!

Foto Finagel Felespiller

Forestillingen har gått sin seiersgang i 10 år! Den gang trillet Drammens Tidende terningkast 6  og anmelderen lo like godt som barna.


Lørdag 23. november er det bursdagen til Kokken Tor, og han skal bake verdens beste bursdagskake! Men han vil ikke dele den med noen…
På denne helt spesielle dagen har to mus funnet veien inn på kjøkkenet hans, og de snur livet til Kokken Tor på hodet.

Foto kokken Tor

Passer for barn fra 3 år og er en leken og humoristisk figurteaterforestilling som handler om både hvor vanskelig og viktig det er å dele.

«Kokken Tor» har besøkt barnehager i Akershus og skaper stor begeistring blant barna.


Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager!

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.