foto kulturnatt

Stemningsrapport fra Kulturnatt 2017

For min del ble kulturnatt til kulturkveld, da Brageteatret denne helgen også hadde TILT-seminar både fredag og lørdag, (noe dere kan lese en stemningsrapport fra her) men i løpet av de timene jeg snuste rundt området på Union Scene var det enkelt å få med seg mange go’biter!

Jeg startet det hele med å bli med danseglade barn og foreldre og danse FLASHMOB! Denne hadde jeg lært meg på seminaret tidligere i dag, så for ei med 2 venstreben var det fint å ha øvd litt på forhånd når man skulle være representant for Brageteatret og TILT – Jeg ble virkelig imponert over hvor flinke barna og de modige foreldrene var – dansen ble behersket fra første trinn og siden sola også bestemte seg for å titte frem var det riktig så god stemning i bakgården.

Foto bli med å dans

Etter en liten stopp innom kontoret i 4. etg, var veien kort ned til G60 hvor Megabandet holdt konsert. En skikkelig stor og blid gjeng fylte hele scenen og salen var full av publikum som sang med på kjente poplåter.

Foto Megabandet

Veien videre gikk til Glasshytta for å kikke på nydelig blomsterbinding og de lekre champagneglassene til Kari Ulleberg. Så til Gummibaren for en sniktitt på Nina Holtans spennende fotoprosjekt om Drammensere.

foto glasshytta

Rett over gaten var det duket for tangokonsert i lobbyen til rockehotellet. Her må jeg bare starte med å si at de har fått en skikkelig kul lobby, med masse flotte sittegrupper og til og med et lite rom med husker man kan svinge på mens man nyter noe godt i glasset.Dette var en artig oppdagelse for ei som går forbi her støtt og stadig. Konserten startet med imponerende pianospilling fra Fran Berna akkompagnert av Interkulturs egen Ricardo Sanchez på Cajon før tangotrioen El Muro tok over scenen. En fin og inspirerende intimkonsert og veldig gøy å oppleve en annen musikksjanger enn det jeg vanligvis oppsøker selv.

Foto Tangokonsert

Mitt siste stopp denne kvelden var innom Buskerud kunstsenter og utstillingen Space, Rhythm and Movement til Marisa Ferreira. De fargerike bildene og de fengende tonene som kom fra jentene i «Too many  girls» bak DJ-pulten gjorde at jeg gjerne skulle ha danset meg gjennom hele kulturnatten, men det regner jeg med at flere av mine gode kulturkollegaer og venner gjorde! Jeg selv kommer sterkere tilbake neste år!

Foto kunstsenteret

Tusen takk til alle bidragsytere! Vi er heldige her i Drammen!

Kulturklem fra Cecilie!

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.