DUS-gruppene 2023!

Drammen Kulturskole

Vi er en gruppe med elever fra Drammen Kulturskole som går på dans, teater, sirkus og band til vanlig. Nå har vi jobba tverrfaglig sammen siden i høst for å skape vår egen tolkning av Fredrik Høyers «Ordløs». Det har vært utfordrende, men utrolig spennende å jobbe med et så åpent konsept! «Mellomrom» er en forestilling om kommunikasjon, eller kanskje heller om mangelen på sådan. For hva skjer når ingen lytter og alle er opptatt i sin egen lille boble? Og når vi ikke får satt ord på det vi ønsker å si og ingen forstår de ordene vi sier…


Utøvere:

Amalie, Andrea, Fiona, Iben, Julia, Jørgen, Lilja, Marisol, Martha, Mia, Nicola, Rebecca, Solveig, Thea

Bandmusikere:

Adam, Ole, Viktor, Vebjørn

Instruktører:

Signhild Meen Wærsted, Kristin Johnsdatter Søraune

Månebarna

«Månebarna, Utvidet tid» er en gruppe teaterelever fra Asker Kulturskole, som har søkt seg til tilbudet om å få mer undervisningstid i teater, fordi vi er litt ekstra interessert i teater. 

Vi har jobbet med stykket «Prometeus er død», av Malmfrid Hallum, en viktig historie som har skapt sterkt engasjement hos oss!


Rolleliste:

H     Aleksander
E     Sky / Aleksander
R     Kaja
A     Lykke
K     Eir
L     Maren
(E)
S     Edja

Instruktør:

Cecilie Solberg Knudsrød

Gol VGS

Dramalinja ved Gol VGS deltar med elevene i 1. klasse (1MDA). De spiller stykket «Lillebjørn»,  som for dem handler om å stå alene i vanskelige tanker, men likevel med et brennende håp om å finne fellesskap i ensomheten.


Rolleliste:

Utbrent stjerne: Lukas, Stjernestøv: Oda Agnete, Kevin/far: Torleif, Mor: Charlotte, Maya: Kaja Martine

Instruktør:

Marianne Ek Malmåsen

St. Hallvard Players

St. Hallvard Players presenterer «Ordløs»  – basert på et konsept av Fredrik Høyer

St Hallvard Players er et teaterkompani som utgår fra St. Hallvard videregående skoles programområde for drama. I år er det elever fra 1. trinn som representerer skolen i DUS-festivalen.

Vi har latt oss inspirere av Fredrik Høyers konsept «Ordløs». Gjennom improvisasjon og bruk av forskjellige innganger har vi utforsket hva det ordløse betyr for oss og latt oss inspirere av det underliggende materialet. Resultatet er et audiovisuelt teaterdikt hvor vi forsøker å formidle noe som ikke alltid kan sies med ord, i en virkelighet bortenfor tiden.


Medvirkende:

Nr. 1: Jonathan
Nr. 2: Solveig
Nr. 3: Maia
Nr. 4: Sunniva

Ungdommene:

Sophie, Cecilie, Emilie, Sander, Ingelin, Ella, Anna-Elise, Julia, Jenny, Live, Fiona

Regi:

Anne Kristin Kåvin

Zekken

Zekken ungdomsteater er består av ungdommer fra 13-19 år, og de fleste har holdt på med teater i mange år. Vi holder til i Slemmestad, og er en del av Asker kulturskole.


Rolleliste:

H – Alexis
E – Aleksander
R – Johanne
A- Emma
K – Tilde
L- Adrian
S- Linnea

Instruktør:

Kenneth Dypvik-Simonsen

Bobla

BOBLA Ungdomsteater ble startet i august 2022. En gratis teatergruppe for ungdommer i Åmot, Modum. Syv jenter ble med og vi hoppet rett i det med å bli med på DUS. Dette er altså vår alle første teaterforestilling, og for noen første gang de spiller teater. Vi er i alderen 13-16 år.


Rolleliste:

Abelone- Emilie, Gabriel- Elvira, Dagny- Mia, Tennessee- Vilte, Iselin- Melina, Chloe- Nadin, Ørn- Ingrid

Instruktør:

Inger Beathe Tangen Kvalnes

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.