Illustrasjonsbilde

Dette er neste års DUS-grupper 

Se hvem som skal være med på Den Unge Scene DUS 2025!

Brageteatret er stolt av å presentere årets deltakere til den regionale DUS-festivalen i Buskerud 2025. Deltakerne er en blanding av helt nye og godt etablerte grupper i Buskerud og Asker. Noen grupper har lang erfaring med å delta i DUS, og noen gjør det for aller første gang. DUS handler om å heve nivået på ungdomsteatergrupper i Norge. I år gleder vi oss til å samle både gamle og nye grupper for å gjøre nettopp dette: Vi skal dele erfaringer, idéer og ikke minst teaterglede!

Neste års deltakere

Store Bobla / Modum Kulturskole

Hol kulturskole

Zekken Ungdomsteater

Fordypning teater Asker/Lier Kulturskole

Hemsedal og Gol kulturskole

Faciendo / Ringerike kulturskole

I Den Unge Scene får ungdomsteatergruppene bryne seg på nyskrevet dramatikk skrevet av profesjonelle dramatikere for DUS-festivalen. De får en profesjonell sparringspartner i Brageteatret, og en flott festival i mars 2025. Er du nysgjerrig på hvem som skal skrive manus som DUS-gruppene kan velge mellom? Du kan lese hvem de er og hva de skal skrive om her: DUS-dramatikere for 2025

Brageteatret gleder seg til å høre hvilke manus årets deltakere ønsker å jobbe med. Frist for valg av manus er 1. september. Alle gruppene velger det manuset de ønsker å jobbe med. Spesielt spennende blir det jo da om noen grupper plutselig jobber med samme manus og får helt ulike forestillinger! Hver forestilling har premiere i forkant av festivalen, så her får ungdommene også bryne seg på erfaringen av å spille teater i ulike saler (og kanskje en liten forsmak på turnélivet?).

Vi gleder oss til festival 22.-23.mars 2025 med denne herlige gjengen!

Les om hvordan DUS-festivalen foregår her:
«Verdens beste teaterfestival for ungdom!»

Illustrasjonsbilde

Har du spørsmål om DUS?

Ansattbilde av formdiler

Emilie Marie Løddesøl
Brageteatrets formidler og DUS-koordinator for Buskerud

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.