Slik påvirker Covid-19 Brageteatrets forestillinger.

Hva skjer fremover?

Vi følger tett med på FHI og myndighetenes retningslinjer for smittevern.
Høstens forestillinger, Historien om Woundman og Robyn, Snødronningen, Rommet i mellom og I nattens lys gjennomføres i tråd med gjeldene retningslinjer på forestillingtidspunktet.
Alle våre eksterne arrangører tar smittevern på alvor og legger til rette for at publikum trygt skal kunne besøke våre forestillinger i sine saler.
Vi tilpasser antall billetter som legges i salg til høstens forestillinger, slik at alle som kjøper billett kan være trygge på at de får plass på forestillingen. (gitt at situasjonen er lik dagens eller mildere)

Har du spørsmål om smitteverntiltak, ta direkte kontakt med det spillestedet du planlegger å se forestilling. 


Digitalt tilbud

Covid-19 har ført til at mange kunst-og kulturinstitusjoner har funnet nye formater for å formidle kunstopplevelser. Som regionteater for Buskerud har vårt fokus vært å finne en formidlingsmåte som sørger for et godt tilbud til barn og unge, også i en tid der det er vanskelig å møtes fysisk.
Det har vært et viktig premiss at de det digitale innholdet vi lager skal holde høy kvalitet selv om det er produsert under ekstraordinære forhold.

Vårt digitale tilbud kommer i form av hørespill hvor de første produksjonene er nye bearbeidelser av tekster vi egentlig skulle turnert med for barn denne våren.

Hørespill og radioteater har en lang tradisjon i Norge og vi håper dere vil få glede av våre bidrag til denne formidlingsformen.

Våre hørespill:
Jørgen Moes vei nr. 13 (4+)
Monster i magen (6+)
SNACKIE (10+)
Natives (13+)


Avlyste forestillinger våren 2020:

Jørgen Moes vei nr. 13 – Turné for Den kulturelle skolesekken i Buskerud samt Bragelørdag 25. april 2020
Monster i MagenTurné for DKS
SNACKIE – Premiere samt turné for DKS
Ønskedrøm av Det Andre Teatret –
Turné for DKS
Psykt Blod – Heddadagene 8 og 9 juni

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.