Jørgen Moes vei nr. 13

av Tor Åge Bringsværd
En vakker og litt skummel historie om livet, venner og drømmer
HØRESPILL for barn

2020 fra 4 år Lyddrama

Dramatisering for hørespill
Nils Petter Mørland
Skuespillere
Nils Petter Mørland, Lars Halvor Andreassen, Emilia Oldani, Vilde Johannessen, Johan Hveem Marud og Eilif Fjeld Teisbo
Musiker
Joseph Angyal
Lyddesign, opptak og klipp
Runar Magnussen

I løpet av en liten uke mister huset «Jørgen Moes vei nr. 13» sine beste venner (Jørgens Moes vei nr. 11 og 15) til moderniseringen av byen. Plutselig står han mellom et nytt kjøpesenter og en ny bank. Menneskene som bor i ham flytter ut, og han skal bli omgjort til en parkeringsplass.

Så nå er det på tide å kjempe! – for å få være den man er, for at å være snill er viktigere enn å ha masse penger og for at det gamle og skeive, kan være like bra som det splitter nye og perfekte.

Jørgen Moes vei nr. 13 er en vakker og litt skummel historie om å kjempe for livet, miste venner og ha drømmer som faktisk går i oppfyllelse.

I Januar 2019 hadde Brageteatret premiere på teaterforestillingen «Jørgen Moes vei nr. 13″ basert på Tor Åge Bringsværs barnebok ved samme navn. I regi av Den kulturelle skolesekken ble forestillingen vist for 1.-4. trinn i Drammen, Kongsberg, Modum, Lier, Øvre Eiker, Nes, Ål, Hemsedal, Hol og Gol våren 2019.
Våren 2020 skulle forestillingen besøkt Nedre Eiker, Ringerike, Sigdal, Flesberg, Nore og Uvdal, Krødsherad, Hole, Røyken og Hurum, men alle forestillinger fra 12. mars ble avlyst som følge av Covid-19-pandemien.

Hørespillproduksjonen er laget via hjemmekontor for skuespillerne, og mikset av vår egen lydtekniker. 

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.