Forestillingsfoto fra en barnehage

Velkommen til sesongens første Bragelørdagsteater

LANGT, LANGT BORTE

-en akkurat passe skummel teaterforestilling for alle fra 3 år!

Forestillingsfoto fra en barnehage

Med inspirasjon hentet fra Theodor Kittelsens tegninger har Brageteatret laget en eventyrlig liten forestilling. Langt, langt borte bygger på Kittelsens mest kjente motiv, Nøkken. Men skogstroll og andre vesener får også være med i denne musikalske forestillingen. Vandreren Kristine Haugland og Spilleren Joseph Angyal går mellom bygd og by med en magisk verden gjemt i sekken sin, og et instrument som ingen har sett før.

Bilde av de medvirkende

Det er Oda Radoor og Kristine Haugland som har skrevet manuset til Langt, langt borte, og den magiske sekken, og det rare instrumentet er langet av scenograf Antti Bjørn.

Lettreist og populær forestilling

Forestillingen hadde en smekkfull premiere 9. juni på Lauvlia i Sigdal. I Trollamfiet, ovenfor Kittelsens kunstnerhjem, og med utsikt over Andersnatten, kunne ikke forestillingen bedt om en bedre ramme. Forestillingen, som er fleksibel og kan tilpasses de fleste arenaer, var også en del av Barnival-programmet under årets jazzfestival på Kongsberg, og deretter reiste den videre til Gålå og Peer Gynt-stevnet. Senere i september skal Nasjonalgalleriet i Oslo, og Asker kulturhus få besøk av Langt, langt borte, i tillegg til en rekke barnehager i Buskerud. Men først er det Bragelørdag på Union Scene som står for tur, og Brageteatret ønsker nye og gamle teatervenner hjertelig velkommen til høstens første lørdagsforestilling!
Klikk her for billetter…

Foto fra premieren på Lauvlia

Urpremiere på Lauvlia i Sigdal – Foto: Brageteatret 

Barnivalen på Kongsberg Jazzfestival – Foto Tor Magnus Anfinsen

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.