Logo USFB

Velkommen til en ny sesong med Bragelørdagsteater

Ca en gang i måneden åpner vi dørene til Bragelørdagsteatret som er en del av det faste tilbudet til Union Scene for Barn.

Vi gleder oss til en ny sesong, her er oversikten over vårens besøk:

20. januar – BABYBragelørdag:
Først ut gleder vi oss til en forestilling for de aller, aller minste.
20. januar får vi besøk av «På havets bunn» som passer for alle fra 0-3 år. Forestillingen tar oss med på en vakker, ordløs oppdagelsesreise ned i havdypet. Vi møter glinsende fiskestimer, sjenerte eremittkreps og maneter.

Foto "på havets bunn"


17. februar – Et kjærkomment gjensyn:

Skuespilleren Uno har gjestet Brageteatret mang en gang med sine fantastiske forestillinger fra det magiske landet Silverdalen. Denne gangen har han han forsovet seg og oppdager publikum først når vekkeklokken ringer – Hvordan skal det gå?

Vi møter den fattige musikeren Finagel Felespiller som er på vei for å søke arbeid hos Sølvkongen i det magiske Sølvslottet.

FinagelSmal

Velkommen til en løssluppen forestilling med én skuespiller, en amerikakoffert og to dukker. Passer for alle fra 4 år.


10. mars – Det kommer 3 troll til Brageteatret:

Olle Bolle skal begynne i barnehagen. Det er bare et problem: Olle Bolle vil ikke!
For tenk om det blir kjedelig? Tenk om ingen vil leke med ham? Tenk om han ikke får noen nye venner? Hvordan vil de andre barna reagere når de skjønner at Olle Bolle er annerledes?
Når de finner ut at Olle Bolle er…et troll?

Bilde Olle Bolle

«Olle Bolle begynner i barnehagen» passer for alle fra 4 år og er en musikalsk og tøysete forestilling som byr på gamle og nye troll-hits og en svært alternativ versjon av eventyret om Bukkene Bruse.


7. april – Din egen leke er teaterstjerne!

Teaterforestillingen «Lekene slår tilbake» har gjestet Bragelørdagsteater flere ganger, og det er en glede å ønske de velkommen tilbake!
I denne forestillingen improviserer skuespillerne frem historier med utgangspunkt i lekene som barna har med seg. Så ta med en leke og kom!

Foto Lekene slår tilbake

Er barbiedukken din en hemmelig spion? Er hoppetauet ditt en livsfarlig maskin? Kan spaden din hjelpe en ensom gutt? Kan sprettballen din være et eple på verdens siste epletre?
Forestillingen passer for barn fra 5 år og varer i 40 minutter.


Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.