FotoHøsten

Velkommen til en innholdsrik teaterhøst på Brageteatret!

Det øves iherdig i Bragesalen til sesongens første premiere!

Om kun 3 uker går teppet opp for forestillingen «Make Me Dance» På scenen møter vi danserne Julie, Jens og Jon Filip samt musiker Marcus Amadeus (Improvisível). I forestillingen forteller de om hvorfor de har endt opp som profesjonelle utøvere innenfor dans og musikk. Forestillingen handler om alle de små og store valgene vi tar i livet som former oss som mennesker.

Denne forestillingen skal besøke alle ungdomskoler i Buskerud denne høsten i regi av Den Kulturelle Skolesekken. Premieren er her på Brageteatret i Drammen fredag 1. september.
I tillegg til skoleturné kan man se forestillingen på kveldstid i Lier, Kongsberg, Hønefoss og Ål.

Foto av dansere/musiker

De voksne inviteres denne høsten inn i kjærlighetens psyke.

Fredag 6. oktober er det duket for premiere på dramatiseringen av Geir Gulliksen kritikerroste roman – Historie om et ekteskap. Forestillingen har med seg et stjernelag av kunstnere; på scenen møter vi Petronella Barker, Jonas Sjöquist, Silje Storstein og musiker Tuva Syvertsen. Regien og dramatisering er ved Anders T. Andersen og foto- og videokunstner Per Maning står for det visuelle uttrykket.

FotoHistorieOmEtEkteskap

Forestillingen skal besøke 7 kommuner i Buskerud, samt Asker, Holmestrand og Oslo.

Sist, men ikke minst! Ingen teatersesong uten et spennende tilbud for de minste barna!

En gang i måneden åpner vi dørene til Bragelørdagsteatret for forestillinger laget spesielt for de små. Først ut denne sesongen er forestillingen Bestevenner. 16. september møter vi to spille- og danseglade skuespillere som forteller en historie om vennskap.

14. oktober får vi besøk av 3 kule typer som er skikkelig gode på mimikk og skuespill uten ord. Mästerkatten er en forestilling basert på det kjente eventyret «Katten med støvlene».

Til slutt denne sesongen gleder vi oss til besøk og gjensyn med våre gode venner Håkon Nilsen og Erlend Vikhagen. 11. november kommer de med sin helt nye forestilling Norberts nye nabo og de gleder seg til å møte nye og gamle venner!

FotoBragelørdager

Vi gleder oss!

Velkommen til Brageteatret 🙂

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.