Foto dansere

Disse varmer opp for Make Me Dance på Ål kulturhus

Som en del av TILT-prosjektet spiller Make Me Dance en åpen forestilling på kveldstid i alle Buskeruds TILT-kommuner. I forbindelse med forestillingen har lokale dansegrupper jobbet med ulike profesjonelle dansere, sendt ut gjennom TILT, for å lage en egen koreografi.

I Ål er det elever fra Ål kulturskole som skal danse for oss. de har jobbet med sin koreografi sammen med Panta Reis koreografer Anne Golberg Stavn og Jens Jeffery Trinidad.

Jentene deler litt tanker om å jobbe med koreografien og om sitt forhold til dans:

«Jeg har jobbet med Anne Golberg Stavn og Jens Trinidad. Det har vært gøy og lærerikt. Særlig i forholdt til å ta del i koreografi og uttrykk i dansen 🙂» 

«Jeg synes det beste med å danse er å kjenne at man lever helt ut i fingertuppene! Å leve seg inn i musikken, være tilstede og skape noe med masse energi som i neste øyeblikk er borte. Magiske, små eksplosjoner av kraft som bare eksisterer i et tiendedelsekund»

«Jeg synes det beste med å danse er at man kan bare slippe seg litt løs og finne en annen verden og en annen måte å uttrykke seg på»

«Når eg danser så føler eg meg avslappet og tenker ikkje på kva andre mener. Eg gjør min egen greie og har det gøy.»

«Publikum kan glede seg til noe de ikke ser så ofte i Hallingdal. Det er for det første ute, og det er ikke de «vanlige» tekniske dansene som vi pleier å vise. Dette er en annen side av oss selv. Samtidig har vi vært med å koreografere, noe som kanskje gjør alt litt mer personlig»

foto dansere

Dansere: Guro Eide, Kristin Håheim, Kristin Oleivsgard, Lina Sofie Kilde, Maria Toven Hovdegard, Terese Bu, Thea Skriudalen, Åsne Børtnes, Oline Øen, Tiril Røyseth, Nora Haugo, Astrid Jorde

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.