Foto av Unni Helland

Se Unni Hellands liv som teater.

Unni Helland har vært lærer i innvandrerbydelen Fjell i Drammen i 44 år, hun har vært en tydelig stemme i integreringsdebatten og en viktig person for mange i minoritetsmiljøer. I 2016 gikk hun av med pensjon, men hun er fortsatt svært engasjert i lokal samfunnsdebatt.  I 2017 fikk hun tildelt Kongens fortjenstmedalje for sitt brobyggerarbeid i skole og samfunn.
Men hvem var Unni som fjortis? Hvordan var foreldrene hennes? Og husker hun sitt første kyss?

– Dette og mere til kan vi få svar på søndag 18. november
Billetter til forestillingen finner du her…

Lurer du på hvordan det ser ut når vi lager teater av folks liv? Her er en smakebit fra generalprøven på forestillingen:


LIFEGAME
går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.