Se Ulla Nævestads liv som teater.

Ulla Nævestad er for de fleste god kjent i lokalpolitikken og som ordfører i Lier kommune, en stilling hun hadde fra 1995 til 2011. På fritiden er hun blant annet en ivrig golfspiller, men hvem var Ulla som fjortis? Hvordan var foreldrene hennes? Og husker hun sitt første kyss?

– Dette og mere til kan vi få svar på søndag 4. november
Billetter til forestillingen med Ulla Nævestad finner du her…

Lurer du på hvordan det ser ut når vi lager teater av folks liv? Her er en smakebit fra generalprøven på forestillingen:


LIFEGAME
går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.