Terje Aass er gjest i LIFEGAME 7. oktober!

Aass for oss!

Mange Drammensere har et strekt forhold til Aass øl, og er stolte over at landets eldste bryggeri, med landets beste øl 😉 ligger i nettopp Drammen. I 34 år satt Terje Aass i direktørstolen, og hans engasjement for å fremme øl som kulturbærer, har gjort han til et kjent ansikt for mange Drammensere.

Vi er super glade for at Terje sa ja til å være gjest i forestillingen! I jakten på den perfekte kandidat i Drammen har vi lest oss opp på Terje, og vi kan anbefale å sjekke ut portrettintervjuet skrevet av KarriereStart.no i 2016, hvor han forteller at han, som alle andre, måtte på jobbintervju til direktørstillingen, men at etternavnet allikevel kanskje gav en liten fordel i ansettelsesprosessen.  Tidligere i år ble han intervjuet av pensjonistbloggen.no og her forteller han blant annet om smått og stort fra bryggerihistorien, lidenskapen for fjellet og opphold i Belgisk bryggerikloster.

Foto av Terje Aass og broren

Bildet viser Terje Aass, med broren Paul Lauritz Aass til høyre. Bildet er tatt i 1983 i forbindelse med at Aass Bockøl gikk til topp i en øltest arrangert av New York Post.
– Bildet er hentet fra bryggeriets hjemmesider. 

Men hvem var Terje som fjortis?
Hvordan var foreldrene hans?
Husker han sitt første kyss?
og hadde han en bestevenn i barndommen?

 

– Dette og mere til kan vi få svar på søndag 7. oktober.

LIFEGAME går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.

Billetter til forestillingen med Terje Aass finner du her…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.