foto hotellet

Teater&Mat når Brageteatret kommer til Ål

I samarbeid med Ål kulturhus og Thon Hotel Hallingdal tilbyr vi middagservering før forestillingen «Det er her vi kommer fra»
Middagserveringen starter kl 16:00 og denne gangen står følgende på menyen:

• Ovnsbakt torskelion med urtesaus, duchesspotetar og grønsaker julienne.
• Ostekake med fruktcouli til dessert

Prisen for Mat&Teater er kr 520,- (Ved kjøp innen 22. des, etter 22 des 645,-) kjøpes her..

foto restauranten

Velkommen inn i Jegerstugu’. Kjøkkensjefen henter inspirasjon fra Hallingdals råvarer, og varierer menyen i takt med sesongene.


Vi i Brageteatret ønsker å skape en hyggelig ramme rundt våre teaterforestillinger. Der det er mulig samarbeider vi gjerne med lokale aktører for å tilby noe ekstra, og Teater&Mat er et godt eksempel på dette. Sammen med lokale spisesteder utarbeider vi en teatermeny til spesialpris, som gjør det enkelt for våre gjester å oppgradere teaterbesøket til en helaften. En god middag i hyggelige omgivelser før man skal på teater er med på å gi et lite pusterom fra en hektisk hverdag. God fornøyelse!


Foto Her vi kommer fra
Med 7 medvirkende på scenen ønsker Brageteatret velkommen til en teaterforestilling der gode historier, akkompagnert av nyskrevet musikk er i fokus.
Forestillingen samler et knippe fortellinger fra et lokalsamfunn, med et gjenkjennende, lekent og følsomt uttrykk. Det er et stykke om hjemkomst og oppbrudd, om musikken i våre liv og de små stedene i oss alle. Les mer…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.