Teater&Mat i Kongsberg

Opshalgården restaurant ligger så å si vegg i vegg med KRONA og er et ypperlig sted å ta seg en matbit før man skal oppleve kultur i Musikkteatret.
I forbindelse med teaterforestillingen «Det er her vi kommer fra» har restauranten sydd sammen en smakfull teatermeny:

  • Langtidsstekt ytrefilet, rødvinssaus, Hasselbackpoteter, grønnsaksragu
  • Pasjonsfrukt brûlée til dessert

Teatermenyen koster kr 350,- pr. pers og bestilles direkte av Opshalgården på post@opsahlgarden.no  eller tlf 32 76 45 00. – Si ifra ved bestilling at man skal på forestillingen. (Teaterbilletten kjøpes separat her…)


Vi i Brageteatret ønsker å skape en hyggelig ramme rundt våre teaterforestillinger. Der det er mulig samarbeider vi gjerne med lokale aktører for å tilby noe ekstra, og Teater&Mat er et godt eksempel på dette. Sammen med lokale spisesteder utarbeider vi en teatermeny til spesialpris, som gjør det enkelt for våre gjester å oppgradere teaterbesøket til en helaften. En god middag i hyggelige omgivelser før man skal på teater er med på å gi et lite pusterom fra en hektisk hverdag. God fornøyelse!


Foto Her vi kommer fra

Med 7 medvirkende på scenen ønsker Brageteatret velkommen til en teaterforestilling der gode historier, akkompagnert av nyskrevet musikk er i fokus.
Forestillingen samler et knippe fortellinger fra et lokalsamfunn, med et gjenkjennende, lekent og følsomt uttrykk. Det er et stykke om hjemkomst og oppbrudd, om musikken i våre liv og de små stedene i oss alle. Les mer…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.