Teater&Mat i Hønefoss

God mat i hyggelig omgivelser er den perfekte oppvarming før en teateropplevelse! Det synes ihvertfall vi! 
Brageteatret besøker Ringerike kultursenter torsdag 22. februar med forestillingen «Det er her vi kommer fra» og i samarbeid med Eger & Co. har vi laget en pakke som inneholder saftig burger, kaffe eller te og teaterbillett.

Prisen for Mat&Teater er kr 470,- ink. avg og kan kjøpes her…

Foto burger

På Eger & Co. serveres økologiske burgere med hjemmelaget tilbehør. Denne kvelden får du fritt valg av burger fra menyen inkludert sort kaffe eller te etter maten. 


Vi i Brageteatret ønsker å skape en hyggelig ramme rundt våre teaterforestillinger. Der det er mulig samarbeider vi gjerne med lokale aktører for å tilby noe ekstra, og Teater&Mat er et godt eksempel på dette. Sammen med lokale spisesteder utarbeider vi en teatermeny til spesialpris, som gjør det enkelt for våre gjester å oppgradere teaterbesøket til en helaften. En god middag i hyggelige omgivelser før man skal på teater er med på å gi et lite pusterom fra en hektisk hverdag. God fornøyelse!


Foto Her vi kommer fra

Med 7 medvirkende på scenen ønsker Brageteatret velkommen til en teaterforestilling der gode historier, akkompagnert av nyskrevet musikk er i fokus.
Forestillingen samler et knippe fortellinger fra et lokalsamfunn, med et gjenkjennende, lekent og følsomt uttrykk. Det er et stykke om hjemkomst og oppbrudd, om musikken i våre liv og de små stedene i oss alle. Les mer…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.