Illustrasjon god sommer

Sommerhilsen

«Kjære alle Bragevenner!
Sommeren er jo dødtid for de aller fleste teatre i Norge. Når varmen kommer og feriefølelsen kicker inn så skal det godt gjøres å overgå tiltrekningskraften fra ei rolig strand eller et glass med nedkjølt på terrassen. Og det er ingenting å sutre over. For vi er velsignet med et klima som gir nok av gode anledninger til å tusle innendørs for å få gode fellesopplevelser sammen med venner og familie.
 
Så når vi her på Brageteatret har tatt ferie, er det med visshet om at vi skal klare å lokke dere alle sammen inn til gode teaterøyeblikk når høsten kommer.  Vi skal besøke skoler, kulturhus, samfunnshus, barnehager og bibliotek. For selv om vi har kontorer og produksjon i Drammen er hele Buskerud og sakte men sikkert Viken vår arena – og det er et oppdrag vi går løs på med glede. Å kunne tilby profesjonelle teateropplevelser av høy kvalitet over et fylke så stort som vårt er verken billig eller enkelt – men veldig veldig viktig. Kulturopplevelser bringer oss sammen som samfunn og gir oss felles erfaringer som gir oss en mulighet til å leve sammen på tross av våre forskjelligheter.
 
Men, selv om vi tar ferie i sommervarmen, pumper kulturhjertet i Buskerud kraftig likevel. Festivaler og sommershow finnes over hele fylket. Så nyt sola, treff venner og fyll opp sjelen med litt gode kulturopplevelser innimellom.
God ferie alle sammen.
 

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.