Foto av Siri Berrefjord

Siri Berrefjord er gjest når teaterforestillingen LIFEGAME spilles på Sundvolden Hotel

Siri sier selv at hun er en lettrørt dame, så kanskje det kommer en liten tåre når hun får se minner fra eget liv iscenesatt av de dyktige improvisatørene fra Det Andre Teatret.
Siri er blant annet bibliotekar ved Hole bibliotek, men hun er også ivrig gjenbruksentusiast, fotograf, forfatter og smykkedesigner.
Siri har laget smykker i mange år er kjent som «bunadsplastens mor» brosjene hun lager er etter avstøpninger av gammelt bunadssølv.

I 2017 gav hun ut boken REDESING og hun er veldig glad i å gi gamle stoffer nytt liv. I en artikkel fra ringblad forteller hun; «Når jeg jobber med redesign av klær, driver jeg med andres gamle håndverk. Jeg er veldig glad i broderte og heklede ting, og har ikke så stor tålmodighet til å drive med det selv, det går altfor sakte. Det passer meg bra å bearbeide allerede eksisterende materialer»

Bilde av Siris smykker

Men hvem var Siri som fjortis?
Hvordan var foreldrene hennes?
Husker hun sitt første kyss?
og hadde hun en bestevenn i barndommen?

– Dette og mere til kan vi få svar på søndag 11. oktober.

Klikk her for informasjon og billetter til forestillingen…


Hva med en deilig lunsj før forestilling?

I samarbeid med Sundvolden Hotel har vi satt sammen en pakke som inneholder Sundvoldens fantastiske lunsjbuffet og billetter til forestillingen, for kun 595,-
Lunsj serveres i hotellets restaurant fra kl 13:00 og forestillingen starter kl 15:00.

Foto mat

Sundvoldes dyktige kokker lager mat med mye kjærlighet til råvarene, god tålmodighet og alltid fra bunnen. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder.


Litt mer om forestillingen:

LIFEGAME går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.