Foto av Kari Prestegårdshus

Hele Sigdals Kari P er gjest i teaterforestillingen LIFEGAME

I jakten på en lokal gjest til forestillingen i Sigdal skulle det ikke mye research til før vi skjønte at Kari P var den perfekte kandidat!

«Kari P er en institusjon i Sigdal»

Det er omtrent 10 år siden Drammens Tidende delte ut kaker til hverdagshelter og Kari fikk sin kake og velfortjent ros.  Hun beskrives blant annet som et menneske som alltid har tid til å tenke på andre, og som aldri krever å få noe tilbake, og av rektor Kai Solberg som «En ekte hverdagshelt som gjør livet til andre mennesker lysere, og verden til et bedre sted å være i det lokale format. »

Når hun i 2016 skulle bli pensjonist på heltid hadde rektor Stig Jørstad skrevet en egen sang til Kari som ble fremført av hele skolen.

Det er ingen tvil om at Kari har betydd mye for mange, det er derfor ekstra stas at hun har takket ja til å være vår gjest. Denne kvelden er det hverdagshelten som løftes inn i rampelyset og vi gleder oss til å høre på Karis historier!

Hvem var hun som fjortis?
Hvordan var foreldrene hennes?
Husker hun sitt første kyss?

– Dette og mere til kan vi får svar på onsdag 17. oktober.

Lurer du på hvordan det ser ut når vi lager teater av folks liv? Her er en smakebit fra generalprøven på forestillingen:

 

LIFEGAME går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.


Håndballgruppa i Nedre Sigdal inviterer til kafé fra kl 18:00.

Nettilbud kr 300,-
Honnør / student kr 250,-
Ungdom mellom 13 og 21: last ned eventappen bizzy – få billett til kr 100,-
Billetter til forestillingen med Kari P finner du her…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.