Foto av Camilla Underland

Seks Hallingdølinger får livene sine spilt ut som teater!

Når teaterforestillingen LIFEGAME kommer til Hallingdal skal alle kommuner fra Flå til Hol få besøk. Hvert sted har en ny lokal gjest hovedrollen.

Vi starter vår Hallingdalsturné i Nesbyen. Her er det selveste ordfører Tore Haraldset som er kveldens gjest. Tore er også fotograf og veldig glad i å ta bilder av naturen. Han er godt kjent i bygda og har vært aktiv i lokalmiljøet gjennom en mannsalder.
Forestillingen spilles i Kulturhuset Banken
tirsdag 23. oktober
kl 19:00
– Billetter her…

I Gol er det Hjarterommet på Gol skule vi besøker og det er det Dag Wollebæk som er kveldens gjest. Dag er politisk engasjert i SV og er for mange kjent gjennom sine mange år som lærer og rektor ved Hallingdal Folkehøgskule.
Onsdag 24. oktober
kl 19:00
– Billetter her…

Camilla Undreland har takket ja til dele historier fra eget liv når vi kommer til Hemsedal. Camilla er for mange godt kjent som bygdas lege, hun er meget interessert i natur og friluftsliv og er blant annet en aktiv frikjører. Av venner beskrives hun som ei sprudlende, sport, glad og kreativ dame.
Forestillingen spilles i Kultursalen.
torsdag 25. oktober
kl 19:00
– Billetter her…

Fredagen går turen til Geilo hvor vi skal bli bedre kjent med Randi Sjåstad. Randi har en skibakke oppkalt etter seg! Hun driver Sport 1 på Geilo og beskrives som ei dame som alltid engasjerer seg i ulike prosjekter i hjembygda.
Forestillingen spilles i Geilo samfunnshus.
Fredag 26. oktober
kl 19:00
– Billetter her…

Tidligere landslagsjef i alpint Jørund Li er gjest når forestillingen kommer til Ål. Jørun er glad i å være ute i naturen og liker spesielt godt å fiske. Han er en pådriver for å fremme innovasjon i Hallingdal.
Forestillingen spilles i Ål kulturhus.
Lørdag 27. oktober
kl 18:00
– Billetter her…

Siste stopp i Hallingdalen er Flå kommune. Her er det mageårige lærer på Flå skole Kjell Sævre som er kveldens hovedperson. Selv om han nå er pensjonert tar han noen vikartimer på skolen innimellom. Kjell er ellers godt kjent som leder i Røde Kors og er en svært verdsatt ressurs i hjelpekorpset.
Forestillingen spilles i gymsalen på Flå skole.
Søndag 28. oktober
kl 16:00
– Billetter her…

Men hvordan foregår dette i lurer du kanskje på – Sjekk ut video fra generalprøven hvor Christin Hoff var gjest:

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.