Foto av Per Arne Dahl

Se tidligere biskop Per Arne Dahls liv som teater.

Per Arne Dahl har vært bosatt i Modum over halve livet. Han har blant annet vært prest i Den norske kirke i 39 år, jobbet som menighetsprest i Åmot kirke i seks år og i sommer avsluttet han sin jobb som biskop i Tunsberg bispedømme etter 4 år. Han er også kjent for et mangeårig engasjement som spaltist i Aftenposten sammen med tegneren Ulf Aas. Han er dessuten blitt brukt flittig som andaktsholder i NRK, vært engasjert i sjelesorg og kriser, og vært leder av Institutt for Sjelesorg og Samlivssenteret på Modum Bad.

I 2010 ble han intervjuet av Bygdeposten i forbindelse med hans 60 års dag og her sier han blant annet at
«Å leve er et krevende prosjekt»

Men hvem var Per Arne som fjortis?
Hvordan var foreldrene hans?
Husker han sitt første kyss?
og hadde han en bestevenn i barndommen?

– Dette og mere til kan vi få svar på torsdag 18. oktober

Lurer du på hvordan det ser ut når vi lager teater av folks liv? Her er en smakebit fra generalprøven på forestillingen:


LIFEGAME
går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.

Billetter til forestillingen med Per Arne Dahl finner du her…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.