Sammendrag av Bragehøsten

Hva er vel bedre enn å ha noe å glede seg til? En teateropplevelse er perfekt å dele med noen du er glad i! – Sett av tid i kalenderen allerede nå og se frem til hyggelige og helt spesielle opplevelser

Vi starter høsten med å ta et konsept fra England til Drammen.MANWATCHING er en monolog skrevet av en anonym kvinne som skal leses høyt av en uforberedt mannlig komiker. Manuset er opprinnelig britisk og forestillingen har vært spilt på Royal Court Theatre i London. Teksten er oversatt til norsk for anledningen og beskrives som et morsomt, ærlig og til tider ganske grafisk innblikk i en heteroseksuell kvinnes syn på menn, fantasier og penisfasonger. Fredag 7. september skal første man i ilden, og den modige mannen er ingen ringere enn Tore Sagen! 2 uker senere, 21. september er det selveste Vidar Magnussen sin tur!

Lørdag 8. september er det klart for høstens første Bragelørdagsteater. Langt, langt borte er en magisk og musikalsk teaterforestilling for alle fra 3 år!

Torsdag 27. september har vi premiere på den første av 2 forestillinger som produseres for ungdomstrinnet. Brødre & Søstre tar opp tematikken om psykisk sykdom i nære relasjoner og skal vises for ungdomskoler i Buskerud i regi av den kulturelle skolesekken. Forestillingen lages i samarbeid med NIE Teater

HØYERS MIX er et nytt konsept utviklet i samarbeid med Fredrik Høyer. Gjennom høsten vil vi invitere til 4 unike kvelder hvor inviterte gjester byr på varierte kulturinnslag.  Aller første Høyers Mix går av stabelen 5. oktober. 

Søndag 7. oktober går startskuddet for LIFEGAME! Forestillingen skal besøke alle 21 kommuner i Buskerud og i hver kommune skal vi ha med oss en lokal gjest på scenen! Gjennom hele oktober og halve november skal vi besøke samfunnshus og kulturhus fra Geilo til Tofte!

13. oktober får vi besøk av en interaktiv forestilling for de aller minste barna – I samarbeid med Figur i Fossekleiva står forestillingen MINI på dagens Bragelørdagsteaterprogram. Passer for alle mellom 1 og 4 år!

NATIVES har urpremiere torsdag 18. oktober og her har selveste teatersjefen, Nils Petter Mørland regi. Dette er vår andre produksjon som skal på turné til ungdomstrinnet i Buskerud denne høsten.

Fredag 19. oktober er det duket for en ny fredagskveld med Fredrik og hans gjester.

Tirsdag 30. oktober skal LIFEGAME en liten svipptur ut av Buskerud når forestillingen besøker Asker kulturhus.

Lørdag 3. november får vi et gjensyn med 2 blide karer som forteller Alf Prøysens historie om den vesle bygda som glemte det var jul. Da de besøkte Bragelørdagsteatret i 2016 ble det 2 fulle forestillinger og julestemning på alle i salen. Vi tjuvstarter med julestemniga i år, og gleder oss til denne fine forestillingen i starten av november!

HØYERS MIX er tilbake 16. november og sesongens siste aften går av stabelen 30. november 

Siste uken i November skal vil også ha besøk av en spennende danseforestilling laget av Maja Roel.  Vi var her ser på møtet mellom generasjoner, og i forestillingen er danserne fra 11 til 77 år gamle.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.