Bokhandler Ronnie MAG Larsen skal få livet sitt spilt som teater.

Ronnie er godt kjent for mange både som forfatter, musiker, radiovert og som familiefar med et brennende engasjement for menneskeverd og livsglede. I 2017 overtok han den lokale bokhandleren og er nå driver av Bokhandleren på Tofte. Her bidrar han til lokalsamfunnet med intime og hyggelige arrangementer, og mang en publikummer har vært på både bokbad og konserter i Ronnies butikk.
Men hvem han som fjortis? Hvordan var foreldrene hans? og husker han sitt første kyss?

– Dette og mere til kan vi få svar på lørdag 10. november i Tofte samfunnshus.
Billetter til forestillingen finner du her… 

Sangkoret Hudrimar inviterer til kafe med salg av kaffe, vafler og kaker fra kl 14:00. – Velkommen!

Lurer du på hvordan det ser ut når vi lager teater av folks liv? Her er en smakebit fra generalprøven på forestillingen:


LIFEGAME
går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.