Bilde av Ola Grøvdal

Lokale gjester i Numedalen får livene sine spilt ut som teater!

Når teaterforestillingen LIFEGAME kommer til Numedalen vil en lokal gjest ha hovedrollen!

Første stopp i Numedalen er forestillingen i Rødberg. Her er det forfatter, tidligere rektor og sambygding Ola Grøvdal som er kveldens gjest. Ola er oppvokst i Rørvik, men bosatte seg etterhvert på Nore hvor han fortsatt holder til.
Onsdag 7. november inntar han gjestestolen i Rødberghallen kl 19:00
– Billetter her…

Brageteatret har hatt Nore og Uvdal som fast stoppested for de fleste av teatrets tilbud til det voksne publikumet, senest i våres med forestillingen «Det er her vi kommer fra» basert på Levi Henriksens noveller. Denne gangen gleder vi oss ekstra mye til å bli bedre kjent med en av bygdas egne!


I 2015 besøkte Brageteatret Rollag Stavkirke med forestillingen Ørkenbrevet. Når LIFEGAME spiller på Veggli skole er det andre gangen vi kommer til kommunen med en forestilling for voksne.

Kveldens gjest er ingen ringere enn Gunhild Torsrud.
Gunhild er opptatt av slekt og kulturarv og jobber iherdig med å dokumentere dialektene i Numedal gjennom Numedal Mållag.
Torsdag 8. november er det Veggli skole man må turen til hvis man vil få med seg Gunhilds liv som teater! Forestillingen starter kl 19:00 
– Billetter her…

Møteplassen Snekkerbua inviterer til kafe med salg av kaffe og kaker fra kl 18:00. – Velkommen!


Siste stopp i Numedalen er Flesberg, her er det selveste rådmannen som har takket ja til utfordringen om å dele eget liv fra scenen! Jon Gjæver Pedersen er opprinnelig fra Bærlevåg, men har hatt stillingen som rådmann i Flesberg siden 1995! Han bor på Lampeland sammen med kona og de har tre barn. Han er glad i å reflektere litt livet og deler gjerne litt tanker fra uken på sin Facebookprofil hver fredag.
Søndag 11. november spiller forestillingen på Stevningsmogen Grendehus kl 16:00. 
– Billetter her…

Flesberg har også hatt en rekke besøk fra Brageteatret de siste årene og vi ser frem til en nær og intim forestilling på Stevningsmogen denne kvelden.


Men hvordan foregår dette i lurer du kanskje på – Sjekk ut video fra generalprøven hvor Christin Hoff var gjest:

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.