Foto av Espen Rud

Jazzmusiker Espen Rud skal få livet sitt spilt som teater.

Det er egentlig ganske få skikkelig betydningsfulle aktive profesjonelle musikere som både er vokst opp i, og bosatt i Asker kommune. Selv om han kanskje ikke roper høyest, eller gjør så mye ut av seg verken lokalt eller nasjonalt, så er trommeslager Espen Rud en av de virkelig betydningsfulle norske jazzmusikerne de siste femti årene.

Men hvem var han som fjortis?, Hvordan var foreldrene hans? Husker han sitt første kyss? og hadde han en bestevenn i barndommen?

– Dette og mere til kan vi få svar på tirsdag 6. November i Asker kulturhus.
Billetter til forestillingen med Espen Rud finner du her… 

Lurer du på hvordan det ser ut når vi lager teater av folks liv? Her er en smakebit fra generalprøven på forestillingen:


LIFEGAME
går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.