Foto Levi Henriksen

Levi Henriksen gjester Bokhandleren på Tofte

Brageteatrets forestilling “Det er her vi kommer fra” er basert på noveller av Levi Henriksen. Forestillingen skal besøke Tofte i Hurum, og i den forbindelse samarbeider vi med Bokhandleren på Tofte som inviterer til bokbad med Levi Henriksen.
Bokhandleren sier følgende på sitt facebookarrangement:
«Det blir en sann glede å få forfatter Levi Henriksen på besøk. Han skal bokbades av Elisabeth K. Johansen. Arrangementet er to og en halv uke før Brageteateret setter opp stykket Det er her vi kommer fra, på Tofte skole.
Det blir også et musikalsk innslag denne kvelden, og det er en stor glede å ønske Rudi Myntevik velkommen til Tofte. i 2015 ga han ut platen My Dearest Kathleen.»

Brageteatret synes det er flott å samarbeide med lokale aktører som bokhandlere og biblioteker om temakvelder som går hånd i hanske med våre teateropplevelser, og disse arrangementene viser seg å være svært populære.
I anledning urpremieren på forestillingen var det Drammensbiblioteket som inviterte til samtale med Levi Henriksen og Elisabeth K. Johansen, og publikum som tok turen denne kvelden fikk en varm og interessant samtale om Levis litteratur og virke.

Levi og Elisabeth

Vi gleder oss til å treffe Levi igjen og anbefaler alle å ta turen til bokhandleren på Tofte i på onsdag!

Arrangementet er gratis og arrangeres med støtte fra Norsk Forfattersentrum!

Klikk her for mer informasjon… 

Klikk her for å kjøpe billett til forestillingen…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.