Foto Levi Henriksen

Levi Henriksen gjester Sekkefabrikken

Brageteatrets forestilling «Det er her vi kommer fra” er basert på noveller av Levi Henriksen. Søndag skal forestillingen spilles i Sekkefabrikken kulturhus, og i den forbindelse samarbeider vi med Slemmestad bibliotek som inviterer til bokbad med Levi Henriksen før forestillingen.
Biblioteket sier følgende på sine hjemmesider:
«Vi inviterer forfatteren til en prat om litteratur, tilhørighet og blåtoner i forkant av forestillingen. Levi Henriksen intervjues av Linda Solheim. .» 

Alt er lagt til rette for en skikkelig helaften:
Forfatterpraten begynner kl 17:00 og har gratis entré. (Billetter til forestillingen kan kjøpes i døren, men husk: kjøper du på nett på forhånd er det penger å spare!)
Det er også mulig å bestille pizza fra Smak av Italia som kan nytes mellom forfatterprat og forestilling. Pizza blir servert ca kl 18:00 og forestillingen starter kl 19:00.

Brageteatret synes det er flott å samarbeide med biblioteker om temakvelder som går hånd i hanske med våre teateropplevelser, og disse arrangementene viser seg å være svært populære.
I anledning urpremieren på forestillingen var det Drammensbiblioteket som inviterte til samtale med Levi Henriksen, og publikum som tok turen denne kvelden fikk en varm og interessant samtale om Levis litteratur og virke.

Levi og Elisabeth

Vi gleder oss til å treffe Levi igjen og anbefaler alle å ta turen til Slemmestad og Sekkefabrikken på søndag.

Klikk her for mer informasjon… 

Klikk her for å kjøpe billett til forestillingen…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.