Foto Levi Henriksen

Levi Henriksen gjester Ringerike bibliotek

Brageteatrets forestilling «Det er her vi kommer fra” er basert på noveller av Levi Henriksen. Forestillingen skal besøke Ringerike kultursenter og Sundvolden Hotel i Hole, og i den forbindelse samarbeider vi med Ringerike Bibliotek som inviterer til bokbad med Levi Henriksen.
Biblioteket sier følgende på sine hjemmesider:
«Velkommen til et møte med mannen som er en mester i å skrive om menneskers forsøk på å stable et liv på beina. Mennesker som man lett kan tenke er litt på utsida av samfunnet, men som også viser seg å være ganske like oss sjøl.» 
Samtalen med Henriksen ledes av bibliotekar Åse Bekkeheien.

Brageteatret synes det er flott å samarbeide med biblioteker om temakvelder som går hånd i hanske med våre teateropplevelser, og disse arrangementene viser seg å være svært populære.
I anledning urpremieren på forestillingen var det Drammensbiblioteket som inviterte til samtale med Levi Henriksen, og publikum som tok turen denne kvelden fikk både en smakebit på forestillingen, og en morsom, varm og interessant samtale om Levis litteratur og virke.

Levi og Elisabeth

Vi gleder oss til å treffe Levi igjen og anbefaler alle å ta turen til Ringerike Bibliotek torsdag kveld!

Før selve forfatterpraten vil publikum også få en liten smakebit fra Brageteatrets forestilling. Skuespiller og musiker Johannes Winther Farstad, skuespiller Dagrun Anholt og Musiker Joseph Angyal kommer og viser et utdrag fra starten av forestillingen.

Skuespillere viser utdrag

Klikk her for mer informasjon… 

Forestillingen spilles på Sundvolden Hotel søndag 11. februar kl 16:00 og på Ringerike kultursenter torsdag 22. februar kl 19:30. Klikk for info og billetter… 

Logo Ringerike bibliotek

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.