Bilde av Lailia Strand

Lokal Krylling får livet sitt spilt ut som teater.

Hun har blant annet kommentert kongens 70-årsdag på tysk tv for en av landets største kanaler. Journalist og hoffreporter Laila Strand er født og oppvokst i Krødsherad, men har bodd i Oslo en rekke år. Nå er hun pensjonert og tilbake i hjembygda.
Forestillingen LIFEGAME er Brageteatrets første forestilling i Krødsherad rettet mot et voksent publikum. Vi ser frem til å bli bedre kjent med Laila denne kvelden og er spent på å dykke ned i hennes minner.
For  hvem var hun som fjortis? Hvordan var foreldrene hennes? Og husker hun sitt første kyss?

– Dette og mere til kan vi få svar på onsdag 14. november
Billetter til forestillingen finner du her…

Lurer du på hvordan det ser ut når vi lager teater av folks liv? Her er en smakebit fra generalprøven på forestillingen:


LIFEGAME
går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.