Foto av Kristin Moen Saxegaard

Prost Kristin Moen Saxegaard skal få livet sitt spilt som teater.

Kristin Moen Saxegaard er oppvokst på Helgelandsmoen og beskriver seg selv som en «militærunge» Hun er prost i Den Norske Kirke og har en doktorgrad i Det gamle testamentet.
Kristin har tatt utfordringen om å dele minner fra eget liv når Brageteatret besøker Ringerike. Til Ringblad sier hun at hun ikke er så god på å by på de såre tingen i full offentlighet, og at hun ble litt tatt på senga da hun ble spurt. Men så tenkte hun at det kanskje var fint å fortelle litt andre historier enn historien om seg selv som prest. Les i intervjuet med Kristin i Ringblad her… 

For hvem var Kristin som fjortis?
Hvordan var foreldrene hennes?
Husker hun sitt første kyss?
og hadde hun en bestevenn i barndommen?
– Dette og mere til kan vi få svar på Torsdag 1. November i Ringerike kultursenter.
Billetter til forestillingen med Kristin Moen Saxegaard finner du her… 

Lurer du på hvordan det ser ut når vi lager teater av folks liv? Her er en smakebit fra generalprøven på forestillingen:


LIFEGAME
går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.


Ringblad var til stede på forestillingen i Hole da Siri Berrefjord var gjest, hun oppsummerte med: «Det var veldig spennende, og en ære å bli spurt. Jeg hadde ingen forventninger, men dette ble hyggeligere enn fryktet, skuespillerne fikk meg til å føle meg veldig trygg.» –Les artikkel her…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.