Plakatbilde Indigo Englehår

Skuespillere:

Ina Svenningdal spilte rollen som Chris Berg i NRK serien SKAM. Hun har også spilt i TV-serien Linus i Svingen og Jul i Svingen. Hun har en Bachelor i teater fra KHIO. Ina er også aktuell i Brageteatrets neste forestilling «Psykt Blod»
KK-intervju med Ina… 

Mimmi Tamba er både sanger, låtskriver og skuespiller, hun var med på NRK serien stjernekamp i 2013. Mimmi kommer med nytt album i 2020 og er en artist det er verdt å holde et øye med. I 2018 var hun å se i braksuksessen The Book of Mormon på Det Norske Teatret hvor hun spilte den kvinnelige hovedrollen Nabulungi. Hun ble nominert til Heddaprisen i kategorien for beste kvinnelige medspiller for sin rolle som «Girl» i Lazarus.
MIMMI – Facebookside

Fabian Christensen er utdannet ved teaterlinjen på Romerike Folkehøgskole og ved Westerdals Oslo ACT. Fabian spilte dørvakt i Brageteatrets «Sett bagen fra deg» tidligere i år.

Ingrid Dissen er sanger og skuespiller fra Oslo, hun synger fast med Oslo kammerkor og har blant annet vært med i uavhengige teaterprosjekter i Oslo gjennom Antiteatet, EGMI og Døgnfluer. Nå om dagen er hun kanskje mest kjent som «ostepopp» dama fra tv-reklamene.

Veslemøy Mørkrid er fast i ensemblet på Det Andre Teatret i Oslo. Hun har spilt i flere norske TV-serier, blant annet den politiske thriller-serien Okkupert på TV 2/Netflix og Science Fiction-serien Beforeigners på HBO.
Mer om Veslemøy…

Manuset til forestillingen er skrevet av Fredrik Høyer. Fredrik er Drammenser, forfatter og en av Norges mest lovende dramatikere, med flere suksesser både nasjonalt og internasjonalt. Fredrik er mest kjent for å opptre med slam-poesi og spoken word, hvor performance-aspektet inngår i selve teksten.
Musikken er komponert av Peter Michelsen er kjent som gitarist i Donkeyboy, sammen med David Michelsen og Christoffer Simpson v/ Norsk Lydstudio AS.

Øvrig kunstnerisk team:
Regi: Nils Petter Mørland // Scenografi/kostyme: Katja Ebbel Frederiksen // Lysdesign: Gard Gitlestad // Koreografi: Sandra Gerecke // Maske/parykk: Maria Zhal // Sanginnstudering: Espen Grjotheim.
Plakatfoto: Anne Valeur // Forestillingsfoto: Signe Fuglesteg Luksengard

Se for deg:
Du er på den siste festen i en leilighet, før bygården skal rives.
Alt er revet, alle danser, du synger og hyler og kliner og elsker og hater.

Foreldrene dine skal skilles, du vet ikke hvem du er, du er gravid, du er kåt, mora di skal dø og verden går under i slow motion.
Hva faen skal du gjøre med det?

Det er laget helt nye låter til forestillingen. 3 av de ligger ligger på Spotify (og alle andre strømmetjenester 😉 ) «Lyskaster» » Du ser meg» og «Fri» er samlet i EP’n Indigo Englehår 

Denne høsten introduserer vi Brageteatret_ung, vår rykende ferske satsing på teateropplevelser for ungdom på fritiden.
Indigo. englehår er første forestilling ut i rekken av 4. Neste er Psykt Blod, som har premiere 31. januar.
Følg @brageteatret_ung på Instagram og Facebook for sitater, bilder, filmer med mer fra disse forestillingene.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.