HØYERS MIX 5. oktober – Kveldens tema: Hva Skjer nå?

04Gjestene, som kan være både sangere, musikere, skuespillere og forfattere, byttes ut hver gang, slik at hver enkelt fredagskveld blir helt unik, så her kan man med andre ord unne seg billett til flere av forestillingene!

Gjestene til høstens første Høyers Mix er på plass!
– Denne kvelden byr på både bokbad og improjazz i verdensklasse.

Forfatter og skuespiller Gine Corneila Pedersen, for mange kjent som Nenne i NRK serien Unge lovende,  er nå aktuell med romanen «Vår i det hinsidige» – en kraftfull roman om en ung jentes oppvåkning – til seksualitet, vekst og død.  Tidligere utgivelser er Null (2013), som hun ble tildelt Tarjei Vesaas’ debutantpris for, og Kjærlighetshistorie (2015)

Frederik Svindland er fra Porsgrunn og gikk forfatterstudiet i Bø. Han er nå aktuell med sin andre roman, «Engelsk tåke».

Forfatterne skal bokbades av Fredrik.

Foto Gine Cornelia Pedersen
Foto: Pernille Marie Walvik. Bearbeidet av Gladesigner.

Teaterimprovisatører fra Det Andre Teatret kommer for å vise frem hva improteater er, og kan være.

Bendik Baksaas er jazz- og elektronikamusiker. I 2012 slapp han sitt debutalbum The Shape Of Beats To Come, med Bendik Baksaas Band som raskt ble en favoritt blant lytterne av NRK Urørt. Bendik har laget musikk til alle diktene i  Grønlandsutraen, lest inn av Høyer selv på albumet som heter Grønland kaller. 

Sjekk ut en av låtene her: 

Kristoffer Eikrem har en bachelorgrad i utøvende jazz fra Norges musikkhøgskole. Han er anerkjent som trompetist med bandet Mopti, og vant Jazzstipendiatprisen på Moldejazz i 2016.
Kristoffer og Bendik har blant annet gitt ut albumet «Duets»  sammen og denne kvelden kommer de for å by på kritikerhyllet improjazz i verdensklasse.

Sjekk ut albumet på sundcloud her… 

Kvelden oppsummeres av Freestylerap-legenden Skranglebein!

Foto av Skranglebein

Vi gleder oss! Varmt velkommen til høstens første HØYERS MIX!


Vi samarbeider med eventappen BIZZY som gir ungdom mellom 13 – 21 år rabatter på kulturarrangementer – Last ned Bizzyappen og få billett til HØYERS MIX til kr 100,-!

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.