What the F**k is Going On

av NIE Teater i samarbeid med Brageteatret

What the F**k is Going On er en forestilling om tenåringer, og virkningen av sosiale medier. 

Jeg kan vite alt om alt, men vil jeg det? Jeg kan dele tankene mine, ideene mine, bildene av meg selv med hele verden. Jeg kan fortelle alle hvordan jeg føler meg…. Men hva om jeg føler meg forferdelig? 

«What the F**k is Going On» er en forestilling om tenåringer, og virkningen av sosiale medier.  Forestillingen er utviklet i samarbeid med målgruppen, som også har bidratt med sine historier til handlingen. 

 

Kjell Moberg, kunstnerisk leder NIE Teater:
Da vi startet NIE Teater i 2001 var internett i sin spede begynnelse, og vi brukte i hovedsak levende kilder som utgangspunkt. Mengden av informasjon var begrenset til det vi hørte fra noen, så på TV eller fant i bøker og aviser. De siste 20 årene har mengden av informasjonspakker ifølge forskere – altså det man registrerer, skaper og deler av informasjon fra man våkner til man legger seg – blitt 100 ganger større. Spørsmålet man må stille seg, er jo hvilke demokratiske verdier som finnes i et nettverk som ved siden av kommersielt innhold, består av innhold produsert av brukerne. Og – ikke minst – hvilke drømmer og fantasier er det vi har om dette enorme nettverket av meninger, følelser og hendelser. 

«What the F**k is Going On» spilles for ungdomstrinnet i DKS VIKEN/Buskerud høsten 2022


Med: Kieran Edwards, Iva Moberg, Elisabet Topp, Nora Svalheim og Leila Zarou | Regi: Alex Byrne / Kjell Moberg | Dramaturg: Kjell Moberg | Scenografi og kostyme: Mari Lotherington | Komponist: Gregory Hall | Produsent: Kjell Moberg | Plakatfoto: Elin Osjord

Støttet av Norsk Kulturråd
Forestillingen er utviklet med bistand fra Asker kommune, Great Ormond Street Hospital og Vega Scene.
Målgruppe 13+ 

PRISER

  • Ordinær200 / 100*

*Ungdomsbillett: kr 100,- gjelder til og med fylte 25 år.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.