Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2016

VAMPIRE YEAH

Vi varmer opp til Dracula med en samtale om skrekkens kulturelle tiltrekningskraft

Velkommen til bokbad i Idunnsalen kl 20:00

Den skrekklesende bibliotekaren Stig Elvis Furset, også kalt «Bibliotekaren fra Helvete», samtaler med forfatter og billedkunstner Anders Brenno,  med utgangspunkt i Brennos diktsamling «Vampire Yeah» (Ascheoug 2015), om vampyrmytologi, gotisk romantikk og  skrekksjangerens fortrinn i å beskrive menneskelige grenseerfaringer

Anders Brenno (f. 1988)  har bakgrunn fra Kunsthøgskolen i Oslo. Han deltok i 2013 på Høstutstillingen med videoen Vampire Yeah, og bokdebuterte i 2015 med en diktsamling med samme tittel. I boka følger vi dikterjeget over grensen mellom dag og natt, levende og dau, gjennom kirkegårder og med blikket mot himmelen. I ensom lengsel når ikke baby er der. Han er også medlem i bandet Frankenstein in Love.

Stig Elvis Furset (f. 1967) er bibliotekar og forfatter. Til daglig er han litteraturprodusent for DKS ved Buskerud fylkesbibliotek. Som bibliotekar er han kjent som en engasjert talsmann for formidling av ungdomslitteratur og nerdete populærkultur, og han har en særskilt kjærlighet for bøker med skrekk og blod.

 

Forestillinger

28. oktober 2016 kl. 20:00
Brageteatret, Idunnsalen

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.