Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2010

Tøffe Taffy Huleboer

- en musikalsk steinalderkomedie for hele familien!

Forestillingen er full av humoristiske misforståelser blandet med dagsaktuelle situasjoner til ettertanke, og vi kan love musikalske rariteter mellom forviklingene!

9 skuespillere står for resultatet, sammen med Sigrid Strøm Reibo på regi og Gjermund Andresen med scenografi.

Det blir en helaftens forestilling som passer for alle fra 5 år.

Medvirkende

 • Regi: Sigrid Strøm Reibo
 • Skuespillere:
  Marit Synnøve Berg
  Sarah MacDonald Berge
  Cecilie Enersen
  Trude Øines
  Yngve Berven
  Michael Boardman Bø
  Richard Olsen
  Morten Svartveit
  Joseph Angyal
 • Musikk: Aleksander Manotskov
 • Scenografi: Gjermund Andresen

VI FEIRER MED NYSKREVET FAMILIEFORESTILLING!
Stykket er basert på en novelle av mannen bak Jungelboken, Rudyard Kipling.

Stykket handler om steinalderjenta Taffy, som bor med sine foreldre i en bolig i typisk steinalderstandard, type hule. Taffy har et lyst hode og nysgjerrighet på livet, og hun skal bli den som fører steinalderkulturen videre i utviklingen mot vår tid!

OM HANDLINGEN:

Taffy er en pappajente, og hun blir ofte med faren ut på tur for å skaffe middag! Denne dagen er det fisk på menyen, og de legger i vei mot Wangi-elva, som ligger et godt stykke unna der de bor sammen med stammen sin. Vel fremme er Taffy utålmodig med å komme i gang, men da far omsider får frem fiskespydet sitt, brekker det! Noe så uflaks!!

Enda så glad Taffy er i faren sin, synes hun far er litt ekstra treg der han sitter og prøver å binde sammen spydet igjen. Hun foreslår at hun selv kan løpe hjem og hente ekstraspydet, men det vil faren ikke høre tale om. Det er alt for langt for hennes korte ben å løpe den lange vegen tilbake! ”Du pappa?” sier hun, ”hadde ikke vært fint om menneskene hadde funnet opp å skrive? For da kunne vi sendt en beskjed hjem til mamma, og så kunne hun ha kommet med ekstraspydet!

Akkurat da kommer det en fremmed kar opp langs elva. Han er fra en stamme langt unna, Tewaraene, og de kjenner ham ikke. ”Du, kom hit litt” roper Taffy. ”Vet du hvor mammaen min bor?”.”Eh, Um!”svarer mannen men forstår ikke et ord av hva Taffy sier. ”Ikke plag den fremmede mannen Taffy” sier pappa, men fortsetter å reparere, uten å se på de to ved elven. ”Det gjør jeg ikke heller, jeg vil bare at han skal gjøre det jeg vil at han skal gjøre, men han forstår meg ikke!” svarer Taffy.

Taffy har nemlig en plan! På et barkflak vil hun tegne en beskjed til mamma, og sende den med den fremmede mannen! Fra nå av er kvelden duket med forviklinger i alle retninger!

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.