Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2009

Lille, ville Wolfi!

- om Mozart og Tryllefløyten

«ANMELDELSE» FRA TRANBY BARNEHAGE:

– Tusen takk for den flotte og magiske forestillingen «Lille, ville Wolfi». Med en sprudlende og morsom skuespiller og en dyktig musiker fikk vi fortellingen om Mozart som barn. Forestillingen engasjerte barn og voksne fra første ord og tone. Vi levde oss virkelig inn i tid, sted og persongalleri. Det var en morsom historie, fin musikk på ulike instrumenter og fine kulisser.

Her er noen utsagn fra barna:

-Eskil ( 4 år): Du Ane, jeg visste ikke at musikk kunne få tau til å sveve!

-Håkon ( 4 år): Også pappan som var kineser! ( vi har nemlig en kontrabass vi bruker når vi synger 3 små kinesere.)

Medvirkende

  • Skuespiller: Hedda Sandvig
  • Musiker: Joseph Angyal
  • Regi: Terje Hartviksen

av Terje Hartviksen

Vesle Mozart vil så gjerne være med å spille når storesøster Nan øver! Men pappa sier at han er for liten, og at han bare forstyrrer Nan, slik han leker og synger rundt henne hele tiden…

Phø, han forstyrrer vel ikke, han synger på en tryllemelodi, som skal hjelpe den sterkeste og beste ridderen i landet med å befri prinsesser! Han skal vel vise pappa og Nan at han er stor nok til å spille!

Wolfis familie, Keiserinnen og Keiseren, og hele Hoffet blir levendegjort ved hjelp av en rekke stryke –og blåseinstrumenter! Historien om den livlige gutten som skulle bli en av tidenes største komponist, blir fremført av skuespiller Hedda Sandvig og musiker Joseph Angyal, og passer best for barn fra 4 år.

Forestillingen kan spilles i barnehagen og trenger ca 3 X 3 meter til spilleområde. Scenografien består av et persisk teppe, mange instrumenter på stativer, 2 lysestaker, 1 pidestall og 2 stoler. Varighet ca 30 min.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.