Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2019

BRØDRE & SØSTRE

- samproduksjon med NIE Teater
Spilles i DKS høst 2019 for ungdomstrinnet
Voksen
200,-
  • Konsept og regi: Kjell Moberg
  • Scenografi og kostyme: Katja Ebbel Fredriksen
  • Komponist: Helder Deploige
  • Lysdesign: Norunn Standal
  • Med: Viggo Venn, Moa Meinich, Helder Deploige og Ingeborg Larsen
  • Produsent: Iva Moberg/Uta Guildhus

Foto: NIE Teater

Brødre & Søstre er fortellingen om Katrine, Tiril, Markus og Fredrik. Fire venner som har gjort det meste sammen, og som alltid har stilt opp for hverandre. I løpet av 9.klasse skjer det en forandring. Markus blir forelsket, Fredrik begynner å spille i band, Tiril er sint på alt og alle og Katrine har lyst til å ligge under dyna for alltid. De glir fra hverandre, og etter ungdomsskolen mister de kontakten. Det går ett år. Det går to år, før Tiril ringer til Markus og Fredrik og spør om de vet noe om Katrine. Ligger hun fortsatt under dyna? Har hun flyttet utenlands? Hvor er det blitt av henne?

Forestillingen skal vises for ungdomsskoleelever i Buskerud i regi av Den kulturelle skolesekken. Kommunene som får besøk av BRØDRE & SØSTRE er: Lier, Kongsberg, Røyken, Hurum, Nedre Eiker, Øvre Eiker og Modum.
Klikk her for link til turnéplan… 


Prosjektet Brødre & Søstre har fokus på psykisk sykdom i nære relasjoner. En psykisk lidelse er en stor og uforutsigbar påkjenning både for pasienten, og dens pårørende. Med utgangspunkt i dokumentarisk materiale har NIE skapt en forestilling om menneskesinnet, skarpt vårlys, selvivaretagelse og mørkets kraft.

Forestillinger

08. november 2019 kl. 19:00
Union Scene, Brageteatret
25. oktober 2019 kl. 15:00

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.