Med dans på fjellet!

Teatersjefen, Anne fra Panta Rei, Julie, Jens og Marcus Amadeus (Improvisível) hadde med seg en smakebit på  «Make me dance». Forestillingen er en samproduksjon mellom Panta Rei Danseteater og Brageteatret som i disse dager har sine siste prøveuker her på huset før den skal suse rundt i hele Buskerud.

FotoBrageCrewLeikskeid

Timesvis i bil og deretter en liten båttur tok oss inn i et natur- og kultureventyr. Leikskeid er et årlig arrangement på Iungsdalshytta i regi av Ål Kulturhus og vertskapet på hytta. I år var Mari Boine headliner med sterke navn som Drolsum Stasjon og Darling West i forkant. Og i år også Brageteatret som sammen med Panta Rei presenterte dans i forbindelse med at TILT-prosjektet er i full gang over hele Buskerud.

Etter at Teatersjefen hadde sagt et par mer eller mindre velvalgte ord om dans som blant annet inkluderte en referanse til LEGO Batman-filmen, kom danserne ut i friluft og danset i en scenografi med vidda som bakteppe. Tilbakemeldingene fra publikum levnet liten tvil – dette blir en suksess!

Uansett var stedets rømmegrøt så sjukt god at det i alle tilfeller var verdt turen. Takk Leikskeid, Ål kommune, Ål Kulturhus og Iungsdalshyttas vertskap for en uforglemmelig lørdag.

Et bilde sier mer en tusen ord, her kommer så her er et knippe blikskudd fra turen
Hilsen Nils Petter


FotoMakeMeDanceSmakebit

Publikum får en smakebit på Make Me Dance av Julie og Jens. Forestillingen har premiere på Brageteatret i Drammen 1. september og skal også besøke Lier, Kongsberg, Hønefoss og Ål med åpne forestillinger.

FotoMusikerMarcus

Musiker Improvisível rigger seg til på trappen.
FotoRømmegrøt

Rømmegrøten falt i smak

FotoNilsPetterOgAnne

Teatersjef Nils Petter og Panta Reisjef Anne

FotoBåttur

Båttur, kaffe og god stemning, Anne, Marcus og Jens koser seg.

 

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.