Foto Sundvolden

Brageteatret + Sundvolden Hotel = sant

«Det er her vi kommer fra» spiller på Sundvolden Hotell søndag 11. februar kl 16:00
Fra kl 13:00 serveres det spennende Teatertapas, tilberedt spesielt for anledningen!

Teatertapas inkludert billett til forestillingen koster kr 595,- ink. avg og kan kjøpes her…

Foto mat

Sundvoldes dyktige kokker lager mat med mye kjærlighet til råvarene, god tålmodighet og alltid fra bunnen. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder.


Som Regionteater for Buskerud, er en del av Brageteatrets oppdrag å lage profesjonelle teaterforestillinger som skal reise på turné i fylket vårt og spille teater for folk der de bor.
Et viktig element for å kunne tilby teater til befolkningen er å finne et godt spillested. I Hole kommune er vi nå svært glade for å melde at vi i tiden fremover skal ha Sundvolde Hotel som spillested. Brageteatret reiser på turné med forestillinger for voksne, og familieforestillinger.
Vi ønsker å skape en hyggelig ramme rundt våre teaterforestillinger. Der det er mulig samarbeider vi gjerne med lokale aktører for å tilby noe ekstra, og Teater&Mat er et godt eksempel på dette. Sammen med lokale spisesteder utarbeider vi en teatermeny til spesialpris, som gjør det enkelt for våre gjester å oppgradere teaterbesøket til en helaften. Et måltid i hyggelige omgivelser før man skal på teater er med på å gi et lite pusterom fra en hektisk hverdag. God fornøyelse!


Foto Her vi kommer fra

Med 7 medvirkende på scenen ønsker Brageteatret velkommen til en teaterforestilling der gode historier, akkompagnert av nyskrevet musikk er i fokus.
Forestillingen samler et knippe fortellinger fra et lokalsamfunn, med et gjenkjennende, lekent og følsomt uttrykk. Det er et stykke om hjemkomst og oppbrudd, om musikken i våre liv og de små stedene i oss alle. Les mer…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.