Brageteatret søker hovedrolle
til fiksjonspodcasten «Darlings»!


Er du mellom 16 og 25 år og snakker dialekt fra Hallingdal eller Numedal?

Da er du kanskje hovedrollen i Brageteatrets nye lyddrama!


Vi søker hovedrollen, Tone, en jente, ca 16-25 år, som snakker halling- eller numedølsdialekt. Vi krever ingen bakgrunnserfaring eller skuespillerutdannelse, men et engasjement til å være med å lage noe bra!

Det er Rikke Gregersen som har regi på podcasten. Rikke har nylig stått for tekst og regi på Ida tar ansvar og har også regi på flere episoder av Basic Bitch. Podcasten blir et profesjonelt laget lyddrama i 3 deler som skal distribueres nasjonalt i alle digitale plattformer.

Totalt vil det være 9 roller i hørespillet, og historien er skrevet av Fanny Vaager.

Hvem er du:

  • Du er mellom 16 og 25 år
  • Du snakker dialekt
  • Du har mulighet til å spille inn opptak 5 dager i studio i Drammen/Oslo mot slutten av oktober. Brageteatret organiserer det praktiske.
  • De medvirkende honoreres etter avtale.

Hva må du gjøre:

  • Les inn hele teksten under. Det holder å lese inn på mobilopptak.
  • Send det til hege@brageteatret innen fredag 23 september.

Tone på fest:

(skriker) Wohooooo. Jeg er så jævlig ferdig med dette stedet her forever! Nå reiser jeg, da kan dere bare angre når jeg kommer meg til Oslo og aldri mer gidder å tenke på dere igjen. HØRER DERE? Jeg er så JÆVLIG ferdig med dere alle sammen! Kos dere her i dette hølet av en by, kos dere med å gå på videregående, kos dere med å gifte dere med hverandre og få unger alt for tidlig og sitte og KJEDE DERE og leve jævlig små og kjedelige drittliv. JEG ER SÅ SYKT FERDIIIIIIG!!!!!!

Tone på YouTube kanalen:

Hei Darlings, hello Darlings. Hope you are well. I hope you missed me, I missed you. I have been really busy moving to a new place, but never mind that. For now, we are just going to relax. I’m going to brush your hair, and you can just stress down and relax. Relax. Relax. And now you have to transfer money to my account. One hundred Norwegian kroner, do it right now. Relax. Let me brush your hair. 

Tone på talemelding til pappa:

(fuglekvitter) Hører du hvor jeg er? I Botanisk hage. Kanskje du pleier å gå hit. Pleier du å gå hit? Jeg ser etter deg. Jeg ser etter deg over alt. Men du er ingen steder. Nå har jeg gått rundt i denne byen i en uke, og du er ingen steder. Jeg klarer ikke å sove og jeg klarer ikke å tenke. Og du er ingen steder.


Om oss og prosjektet:

Brageteatret er regionteatret i Buskerud og leverer scenekunstopplevelser til hele befolkningen. Dette er andre gang vi produserer hørespill og vi går bredt ut for å finne riktig cast. Hør gjerne vår forrige fiksjonspodcast her: Bilde av en brennende tesla – fiksjonspodcast | Brageteateret (brageteatret.no)

Bilde fra innspillingen til «Bilde av en brenennde Tesla»

Fra innspillingen av «Bilde av en brennende Tesla»

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.