Foto av Jan Erik Pedersen

Bakeren fra Høibak konditori inntar gjestestolen i LIFEGAME

Jan Erik Pedersen er for mange kjent som baker og medeier i Høibakk konditori. Jan Erik, som er fra Solbergelva, har i en årrekke bidradd til å holde det lokale kulturlivet oppe gjennom å fore dem med sponsede boller og kringler. Har har vært leder i Mjøndalen Handel og Serviceforening i mange år og er svært opptatt av å legge til rette for et levende sentrum i Mjøndalen. I desember i fjor satt han i juryen som skulle kåre Huset med årets beste julebelysning i Mjøndalen, arrangert av Kulturkontoret og Eikerbladet.
Brageteatret samarbeider med kulturkontoret om forestillingen som skal besøke biblioteket 10. oktober og damene der beskriver Jan Erik som alltid positiv, alltid blid og en skikkelig kjernekar!

Foto fra overtakelsen av bakeriet

I 2005 overtok Jan Erik Pedersen og Ole Brevik Høibakk bakeri fra Marit og Jan Høibak. Bildet er tatt av Svein-Erik Røed og hentet fra en artikkel i Drammens Tidende.

Men hvem var Jan Erik som fjortis?
Hvordan var foreldrene hans?
Husker han sitt første kyss?
og hadde han en bestevenn i barndommen?

– Dette og mere til kan vi få svar på onsdag 10. oktober

LIFEGAME går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv. Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.
Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse.
Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Forestillingen er et samarbeid med Det Andre Teatret i Oslo og på scenen får publikum møte noen av landets fremste improvisatører.

Billetter til forestillingen med Jan Erik Pedersen finner du her…

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.