Foto bloggerne

Bak kulissene på Brageteatret

  • Hvordan blir en forestilling til, og hvem er menneskene bak.
  • Stemningsrapporter fra Bragelørdagsteater.
  • Hvem er alle disse flinke folkene som reiser rundt til alle Buskeruds skoler i regi av Den Kulturelle skolesekken?
  • Hva er egentlig Den Kulturelle Skolesekken??

Hovedbidragsyterne til Baksnakk:

Hege Hermansen – Inspisient og supersjonglør.
Hege kom til Brageteatret i 2013 og har ansvaret for å holde i alle trådene når en teaterforestilling blir til. En av de mer spennende oppgavene til Hege er å lete etter rekvisitter, alt fra  medisinsk utstyr fra 30. tallet til heldekkende lateksdresser.

Cecilie Bergli – Salgskoordinator og Buskerudspesialist.
Cecilie har jobbet på Brageteatret siden 2012. Hun fyller hverdagen med å spre det glade budskap om Brageteatrets forestillinger til hvermansen i det langstrakte fylket vårt. Cecilie jobber tett med de ulike kommunene i Buskerud og har tilegnet seg både nyttig og unyttig kunnskap om Buskerud i tiden på teatret. Dette kommer godt med da Cecilie også er veldig glad i quiz!

Cathrine Berg-Nielsen – Markedsleder og langvarig Bragepatriot.
Cathrine har vært ansatt på Brageteatret siden 2003, og har vært med på hele den spennende veien til teatret der det er i dag. Hun er ofte barnas første møte med teatret,  der hun står i døren og ønsker små og store velkommen til vårt lørdagsteatertilbud – Bragelørdagsteater!

I tillegg til dette vil vi ha gjesteinnlegg fra prateglade instruktører, scenografer, skuespillere, lyd og lys-designere, kostymemakere og andre spennende folk!

Velkommen!

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.