Stemmestammen

BABY-BRAGELØRDAG - For barn fra 0-3 år

Dans og teater for de miste!

Dette er en nylaget og helt “rykende fersk” forestilling med fire mannlige utøvere. Gjennom dans, stemme og sang tilbys et lekende univers i nære møter med barna, og de voksne som følger dem.

I StemmeStammen er grensen mellom scene og sal utvisket til fordel for et innbydende visuelt rom hvor barn og voksne kan finne sin plass sammen.  Forestillingen er utviklet i møte med barn, og i arbeidet har man utforsket hvordan små barn m/voksne ifølge responderer på stemmen. Gjennom gjenkjennbare situasjoner, humor og lek skapes en fantasiverden som kan gi assosiasjoner både til ritualer og barns «nonsensvers og regler».

Best fra 0-3 år


Produsert av Karstein Solli produksjoner

Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00 – Union scene for barn.

PRISER

  • Ordinær75
  • Barn75

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.