Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2018

Olle Bolle begynner i Barnehagen

BRAGELØRDAGSTEATER - BEST FRA 4 ÅR

OLLE BOLLE BEGYNNER I BARNEHAGEN er musikalsk og tøysete forestilling, som byr på gamle og nye troll-hits og en svært alternativ versjon av eventyret om Bukkene Bruse.

Olle Bolle skal begynne i barnehagen. Det er bare et problem: Olle Bolle vil ikke! For tenk om det blir kjedelig? Tenk om ingen vil leke med ham? Tenk om han ikke får noen nye venner? Hvordan vil de andre barna reagere når de skjønner at Olle Bolle er annerledes? Når de finner ut at Olle Bolle er…et troll?

«Oppe på fjellet der bor det tre trolle. Trollefar og Trollemor og lille Olle Bolle. BØ, sier Trollefar! BØ, sier Trollemor! Men den lille Olle Bolle sier bare…bø!

Forestillingen passer for alle små og store fra 4 år

Med Ghopi Prabaharan, Iver Bjurgren og Peder Opstad

 

Tekst: Peder Opstad
Musikk: Iver Bjurgren
Koreografi: Ghopi Prabaharan
Kostyme: Cathrine Gåre Opstad
Regi: Peder Opstad
Foto: Per Heimly

Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00 – Union scene for barn.

PRISER

  • Ordinær75
  • Barn75

Forestillinger/spilleplan

NB: Dørene stenges kl 12:00

    Billettinfo

    Nyhetsbrev

    Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.