Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2019

Kokken Tor

BRAGELØRDAGSTEATER - Best fra 3 år

Kokken Tor er ingen vanlig kokk. Han lager nemlig verdens beste mat – som han får til å vokse, glitre og eksplodere! Det eneste problemet er at han spiser opp all maten selv. Kjøkkenet hans har vært stengt i flere år, for Tor deler ikke maten sin med noen! Og hvert fall ikke i dag … Tor har nemlig bursdag og skal bake verdens beste bursdagskake. På denne helt spesielle dagen har to mus funnet veien inn til kjøkkenet hans. Pål og Lilli snur livet til Kokken Tor på hodet, for han kan jo ikke dele kjøkken med disse to gnagerne!  Og hvordan i all verden skal han klare å feire bursdag når han blir forstyrret hele tiden?

“Kokken Tor” er en leken og humoristisk figurteaterforestilling som handler om både hvor vanskelig og viktig det er å dele.

Best fra 3 år 


En co-produksjon mellom Akershus Teater og Julia Küster/ Amanda Strand
Skuespillere: Amanda Hedvig Strand og Julia Küster | Kunstnerisk veileder: Berit Eik | Komponist: Patrick Ingvaldsen | Scenograf: Marit Milvang | Figurmaker: Ida Ravn

Støttet av Norsk Kulturfond, Fond for lyd og bilde, Spenn og Trøndelag fylkeskommune.

Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00 – Union scene for barn.

PRISER

  • Ordinær75
  • Barn75

Forestillinger/spilleplan

    Billettinfo

    Nyhetsbrev

    Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.