Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2019

Julespesial – Med Ravi og teater

Overraskelser, julestemning og aktiviteter for store og små.

Union Scene for Barn smeller til med en julespesial og fyller hele huset med overraskelser og julestemning i form av musikk, teater og aktiviteter for store og små.

Brageteatret byr på teaterforestillingen «Ha det på badet» i Idunnsalen kl 13:00 og 14:00 
Forestillingen handler om de to grisene Grise & Flax, som rømmer når deres eier – Frk Ribbermoen – bestemmer seg for at de må bade. For å fange grisene blir Detek & Tiven hyret inn, og dermed er den elleville jakten i gang.

«Ha det på badet» er en tøysete og morsom forestilling hvor alt foregår på rim, og som passer for alle mellom 3 og 100 år.  

Det blir også konsert med Ravi alæine, filmvisning og så klart vårt tradisjonelle juleverksted for hele familien. Samt Julegrøt og koselig kafé for små og store sultne mager.

Bilde av Ravi

Velkommen til trivelig førjulshygge! PASSER FOR ALLE.

Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00 – Union scene for barn.

PRISER

  • Ordinær75
  • Barn75

Forestillinger/spilleplan

    Billettinfo

    Nyhetsbrev

    Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.