Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2018

Finagel Felespiller

BRAGELØRDAGSTEATER - BEST FRA 4 ÅR

Forestillingen som får publikum til å hyle av latter, skjelve i spenning og heie på helten, er  denne lørdagens teatertilbud på Brageteatret!

Dette er en ekte teaterforestilling med feler og fisker og konger og slott og til slutt, med litt flaks, så ender det godt!

Det starter ikke godt. Uno, skuespilleren som bor i en koffert, har forsovet seg. Han oppdager publikum først når vekkerklokka ringer. Men det er ikke bare lett å være alene på scenen. Spesielt når dukkene ikke alltid er enige med dukkeføreren…

Forestillingen bygger på eventyret “De to vandringsmenn” av Brødrene Grimm – om to fattige musikere som drar avsted for å søke arbeid i Sølvkongens magiske Silverslott.

Det er lagt stor vekt på de magiske elementene i forestillingen, med uhøytidelig teaterlek, publikumskontakt og humor. Denne klassiske historien blir framført i en god blanding av fortellerteater, figurteater og skuespill. En løssluppen forestilling med én skuespiller, en amerikakoffert og to dukker.

Så, denne lørdagen kan alle som tør, få bli med inn i den Magimystifistiske verdenen til Finagel, der alt kan skje!

Skuespiller/dukkefører: Geir Robsrud
Tekst/regi: Kenneth Dean

Best for barn fra 4 år.

Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00 – Union scene for barn.

PRISER

  • Ordinær75
  • Barn75

Forestillinger/spilleplan

NB: Dørene stenges kl 12:00

    Billettinfo

    Nyhetsbrev

    Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.