Brageteatret søker

Som en del av et samarbeidsprosjekt med Riksscenen og NRK søker Brageteatret 2-3 unge sangere med sceneerfaring fra Moss mellom 6 og 12 år, til den sceniske oppsetningen av Sangfoni.

Auditionen holdes fredag 15. november
Hvor: Hopperen skole, Tronvikveien 3.
Oppmøte: kl: 14:45
Honorar: Alle medvirkende får betalt per prøve og forestilling.

Påmelding med navn, alder, kontaktinformasjon i skjemaet på denne siden.

Det er viktig at du er vant til å stå foran et publikum og har formidlingsevne. Du kan forberede deg ved å øve på noen av disse sangene (Sangfoniversjonene som du finner på Spotify)

  • Se min kjole
  • Tyven Tyven
  • Kveldssang for blakken
  • Blinke lille stjerne
  • Tre små tamburer
VIKTIG, Les dette nøye!

Prøver vil foregå i Drammen i perioden 25.01 – 05.02.2020, samt enkelte dager før jul.
Forestillingen skal deretter på turné med 12 forestillinger til utvalgte steder i Buskerud, Østfold og Akershus i perioden 06.02 – 23.02. Klikk her for spilleplan…
Det forutsettes at du må være tilgjengelig i både prøve- og spilleperiode. Det vil tas hensyn til at sangerne går på skole.

Ved spørsmål ta kontakt med Brageteatret v/ Eskil Kristiansen – eskil@brageteatret.no

Husk at dine foreldre må godkjenne at du møter opp på audition.

HVA ER SANGFONI?

Våren 2020 kan du oppleve Sangfoni i levende live på en rekke kulturhus i Akershus, Østfold og Buskerud. Musikk er gøy, og musikk er sammensatt. I Sangfoni utforskes hva musikk består av. Oppdag rytmer og finn ut av melodier!

Sangfoni er først og fremst en norsk musikkbasert tv-serie fra 2016-2017 produsert av NRK Super, som har oppnådd enorm popularitet både blant voksne og barn. Denne gangen tar Doktor John Vinge de friske musikkarrangementene ut av TV-bildet og inn på scenen for å gi nytt liv til våre tradisjonelle barnesanger. En live-opplevelse som vil få deg til å hoppe & sprette, danse og synge med.

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.